Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2010 09:50 - РАЗУМНИТЕ ЩЕ РАЗБЕРАТ - 2 част. Пророчествата от книгата на пророк Данаил
Автор: icebarbi Категория: История   
Прочетен: 963 Коментари: 0 Гласове:
59

Последна промяна: 27.04.2010 19:39


Друга причина е поразителното изпълнение на някои пророчества, какъвто е случаят с град Тир. Хората не могат да си затворят очите пред тези необорими факти. И те не ги затварят. През последната война английските пилоти, които бомбардирали интензивно Каен (Нормандия), имали строга заповед на всяка цена да пазят двата манастира. Заповедта не била продиктувана от уважение към културните ценности, нито пък от някакво чувство на светотатство. Тя била съобразена със старото английско предание, според което, когато женският и мъжкият манастир в Каен бъдат унищожени, Англия ще престане да съществува. От десетилетия в щата на британските войски, настанени в Гибралтар, е предвиден ветеринарен лекар. И знаете ли защо? Защото предсказание от миналия век гласи, че англичаните ще напуснат Гибралтар тогава, когато там вече не остане нито една маймуна.

    Третата причина са неизяснените явления - НЛО (неидентифицирани летящи обекти), които често ни събуждат от дрямката на ежедневието. Духове на починали близки напомнят за своето съществуване чрез светлина, хлопания, гласове, сънища, явяване в бутилки или спиритични сеанси. Вече започна да се говори за материализиране на духа. Под ръководството на д-р Паоло Жибие, на когото се дължи основаването и ръководството на института "Л.Пастьор" в Ню Йорк, се провеждат смайващи експерименти. Докато медиумът Солмон е в транс, пред очите на посетителите и поканените изследователи се появява някакво пихтиесто вещество. То се променя в различни конфигурации и цветове. Постепенно се виждат добре оформени части на тяло, които се съединяват и придобиват образа на починалия близък, извикан от посетителите. Клиентът може да го пипне, в някои случаи да разговаря с него. Сеансите продължават три часа. Хората излизат зашеметени и донякъде доволни. Майки, загубили децата си, най-после се уверяват, че те са добре, че смъртта не означава край; само дето не могат да общуват непрекъснато с тях, а трябва да прибягват до скъпите услуги на медиуми, и то за определено време.

    Известни съвременни композитори, поети, артисти получават вдъхновение от контакта с духове. 90 % от екстрасенсите признават, че от духа на починал човек или от някакъв космически пришълец са получили дарбите да лекуват. Други пък са готови да дадат баснословна сума, за да купят яхтата на починал артист от Холивуд, тъй като искат да съжителстват с неговия дух, който периодически се явявал на нея.

    А сега нека отново се върнем на библейските пророчества. Една трета от съдържанието на Свещеното Писание има пророчески характер: от 39-те книги на Стария завет 17 са пророчески, отделни глави и пасажи на Новия завет, а също и цяла една книга - книгата "Откровение", са с пророческо съдържание. В известен смисъл тези пророчества се противопоставят на споменатите по-горе методи за проникване в бъдещето. Ето някои цитати:
    "И когато ви рекат: попитайте бесовъпрошателите и вълшебниците, които шепнат и мърморят, тогава отговорете: Един народ не ще ли попита своя Бог? Ще притича ли някой при мъртвите, за да пита за живите?" (Исая 8:19).
    "Нека се съберат всички народи заедно. Нека дойдат накуп всички племена! От тях кой би възвестил това и кой би показал бъдещите събития?" (Исая 43:9) И наистина, съпоставени с други предсказания, библейските пророчества са много по-прецизни в детайлите и са силно обвързани с времето. С пророчеството за Тир имахме възможност да се убедим в това.

    Пророчествата на Библията могат да бъдат класифицирани в две големи групи. . . . . .

Но за тях  утре по същото време ;))))

Радио предавания на български език

 Сутрин от 7:00 до 7:30 ч.
на честота 6065 kHz
(49-ти метров сектор на къси вълни)
Вечер от 19:00 до 19:30 ч. (повторение)
на честота 7340 kHz
(41-ти метров сектор на къси вълни)

E-Mail: awr_bg@abv.bg


Тагове:   Данаил,   пророк,


Гласувай:
60



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: icebarbi
Категория: Други
Прочетен: 2132462
Постинги: 1177
Коментари: 993
Гласове: 1945
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930